Justog 1453-C E-Sigaret Blauw

geen

Justog 1453-C E-Sigaret Blauw ~ Justfog 1453-C is een set die bestaat uit twee e-sigaretten voor dubbel zoveel rookgemak. Deze opvallend blauw gekleurde e-sigaret is makkelijk overal te gebruiken, zoals bijvoorbeeld op kantoor, in een overdekt winkelcentrum, op de bowlingbaan of gewoon thuis.

Beschikbaarheid
Niet op voorraad
 € 67,95

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Neem contact op voor meer informatie over de voorraad status of kijk voor gerelateerde producten.

Voor 16:00 besteld, vandaag nog verstuurd!
 • Grootste assortiment van de Benelux
 • Winkel in Rotterdam
 • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

 

Justog 1453-C Dubbele E-Sigaret Blauw ~ Elektrisch roken een is nieuwe revolutionaire manier van roken zonder het ongezonde aspect wat gewone sigaretten met zich meebrengen. De rook die deze e-sigaret uitstoot bestaat uit waterdamp en is te vergelijken met het stoom dat van een pan met kokend water afkomt.

  Om het nog gezonder te maken kun je bij e-roken een keuze maken of je e-liquids wilt gebruiken waar wel of geen nicotine aan toe is gevoegd. Deze e-vloeistoffen zijn in verschillende varianten van nicotine niveau aanwezig zodat je steeds een stapje kunt afbouwen, net zolang je lichaam gewend is om helemaal zonder nicotine te kunnen.   Eenvoudig in gebruik Justfog e-sigaretten zijn compact, elegant en zeer eenvoudig in gebruik. Ook kun je de gloeispiralen (coils) vervangen waar en waneer je wilt door het simpele maar effectieve design van de e-sigaret. De set beschikt over 5 coils.   Deze e-smoker is ook heel eenvoudig op te laden met de bijgeleverde USB kabel, zodat je nooit zonder lege accu komt te zitten. Naast de mogelijkheid op de e-cig op te laden met een USB kabel, kun je ook gewoon kiezen voor het opladen met de ingesloten AC-adapter 220/230 volt.   Deze stijlvolle blauw gekleurde e-sigaret is de toekomst van het elektrische roken waarbij zowel het gebruikersgemak als de kwaliteit revolutionair zijn te noemen.   Verbeteringen Het mondstuk van de justfog 1453 is speciaal ontwikkeld voor de overige condens die nu wordt afgevoerd en dus niet in de mond komt van de gebruiker. Het afgevoerde condens komt nu weer terecht in het vloeistof compartiment waardoor je dus langer kunt genieten van dezelfde vloeistof zonder dat er wat verspild wordt.   Het mondstuk is speciaal gemaakt voor grotere hoeveelheden rook en is plat en breed vormgegeven waardoor het comfortabel in de mond aanvoelt. Ook het anti lek-systeem is een verbeterpunt waardoor e-vloeistof lekkage tot het verleden behoort.   Circle batterij Ook de circle batterijen zijn een nieuwigheid van toegevoegde waarde. Een opgeladen batterij is goed voor ongeveer 8 uur rook genot. Het energie vermogen van de batterij is handig en snel af te lezen door het verkleurende led lichtje rondom de aan/uit knop. Hiermee kun je in één oogopslag zien hoeveel energie de batterij in zich heeft alvorens hij weer opgeladen dient worden.  

Inhoud Justfog 1453-C Set

 • 2 x Just Fog Circle Batterij 900 mAh
 • 2 x Just Fog 1453 Clearomizer
 • 5 x Just Fog Gloeispiralen (Coil Cylinders)
 • 1 x Just Fog USB-snel oplaadkabel
 • 1 x Euro stekker met USB 220-240V
 • 1 x Gebruiksaanwijzing

Details Justfog 1453

 • Aansluiting batterij: 510-eGo
 • Aansluiting clearomizer: 510
 • Inhoud clearomizer: 1,6 ml

 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Justog 1453-C E-Sigaret Blauw
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.