Jiksu Q6-Color 4 Dubbele E-Sigaret

geen

Jiksu Q6-Color 4 Dubbele E-Sigaret Reisset ~ Deze prachtig gekleurde Jiksu Q6-Color 4 e-sigaret wordt geleverd met 2 e-sigaretten in een praktische en zeer stevige opbergetui, zodat je je damp benodigheden altijd veilig met je mee op pad kunt nemen.

 

Je kunt de Jiksu Q-Color e-sigaretten in nog veel meer vrolijke kleuren combinaties kopen. Allemaal beschikken ze over een 5-click on/off knop ter beveiliging dat tevens dienst doet als kinderslot.

Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 49,95
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
  • Grootste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

 

Jiksu Q6-Color 4 Dubbele E-Sigaret Reisset ~ Met deze vrolijk gekleurde Jiksu e-sigaretten, die per twee worden geleverd, heb je overal de mogelijkheid om te genieten van elektrisch roken. Of je nu op reis gaat of een dagje uit gaat, er is altijd een bruikbare e-sigaret tot je beschikking.

 

Ook in huis kan het handig zijn om een extra e-sigaret voorhanden te hebben. Eén e-cig voor in de huiskamer wanneer je gezellig een serie zit te kijken en één e-cig in de werkkamer, als er weer hard gewerkt of gestudeerd moet worden.

 

Ontspannen met een friszoete meloen smaak

Of bijvoorbeeld één e-sigaret in de keuken om na een uitgebreide maaltijd heerlijk even uit te buiken terwijl je geniet van een heerlijk nagerecht smaakje in je elektrische sigaret. En de andere e-cig in het tuinhuisje, wanneer het zonnetje zich weer laat zien en je lekker ontspannen kunt genieten van een zoetfrisse meloen liquid.

 

Het maakt ook verder niet uit waar je van de e-sigaret zult gaan genieten, een extra e-cig is is altijd handig om te hebben.

 

Beveiliging en kinderslot

Door de eenvoudige werking van de Jiksu e-sigaretten zijn deze ook uitermate geschikt voor de damper die pas gestart is. De e-sigaret beschikt over een kinderbeveiling die tevens er voor zorgt dat de batterij niet per ongeluk leegloopt.

 

Gebruiksaanwijzing en infomatie

Een gebruiksaanwijzing en een hoop belangrijke informatie over de Jiksu Q-Color e-sigaretten kun je op de pagina vinden van de Jiksu Q7-Color --->> Jiksu Q7-Color Dubbele E-Sigaret

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jiksu Q6-Color 4 Dubbele E-Sigaret
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.