Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Kortingsactie lente 2020

Houten Chillum Holy Sadhu

geen

Houten Chillum Holy Sadhu ~ Lange hardhouten chillum in kegelvorm met een formaat van 18cm. De handgemaakte, rijkelijk gedecoreerde pijp is voorzien van een ingekerfd sadhu gezicht met baard en met versieren op de neus en het voorhoofd.

 

Lengte: 18cm

 

Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 6,95
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
  • Leukste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

 

Houten Chillum Holy Sadhu 18cm ~ Rijkelijk gedecoreerde hardhouten chillum van 18cm in kegelvorm. De handgemaakte chillumpijp heeft prachtige details waaronder een gezicht van een heilige sadhu met versieringen op de neus en het voorhoofd.

 

Heilige sadhoe

In landen als India en Nepal zijn veel dingen heilig. Zo heb je niet alleen heilige rivieren, bergen en dieren, maar er bestaan ook heilige mannen. Er leven in deze landen miljoenen heilige mannen, ook wel sadhus, saddhus of sadhoes genoemd, Een heilige saddhu hecht zich, net als monikken, niet aan materiële zaken maar streeft naar het bereiken van spirituele bevrijding.

 

Spirituele verlichting

Een sadhoe kiest voor een ascetische levenswijze en ziet af van luxe en comfort.  Hij heeft alle connecties met zijn familie verbroken, heeft geen eigen onderdak, bezit geen eigendommen en draagt weinig tot geen kleding. Veel van hen mediteren en doen aan yoga om spirituele verlichting te bevorderen. Verder verrichten ze allerlei rituelen om dichter bij de goden te komen.

 

Charas roken als ritueel

Eén van deze eeuwenoude rituelen is het roken van marihuana en hasj, ook wel charas genoemd, via een kegelvormige chillum pijp. Ze volgen hiermee het voorbeeld van Lord Shiva, een belangrijke god in het hindoeïsme. Marihuana is, ondanks dat het illegaal is, een belangrijk onderdeel in de Indiaanse cultuur. Om deze reden is het voor heilige mannen toegestaan charas, bhang of ganja te nuttigen.

 

Speciale manier van roken

Een chillum wordt op een speciale manier gerookt, waarbij de pijp in verticale stand tussen de ring- en middelvinger of tussen de duim en handpalm wordt gehouden terwijl de andere hand eromheen wordt gevouwen. De chillum kan ook tussen duim en handpalm ingeklemd worden.

 

Algemene gegevens

  • Lengte: 18cm
  • Diameter kom Ø: 2,8cm
  • Diameter chillum Ø: 3,5cm
  • Materiaal: Hardhout
  • Kleur: Zwart
  • Design: Gezicht
  • Een chillum filter steen wordt meegeleverd

 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Houten Chillum Holy Sadhu
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.