Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Houten Chillum Ganesha Gange

Houten Chillum Ganesha Gange ~ Met deze prachtig ingekerfde chillum in kegelvorm kun je genieten van marihuana onder wakend oog van Ganesha, god van kennis en wijsheid en beschermheilige van reizigers.

 

Lengte: 18cm

 

Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 7,95
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Voor 16:00 besteld, vandaag nog verstuurd!
  • Leukste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

 

Houten Chillum Ganesha Gange 18cm ~ Prachtig gedecoreerde chillum van donkerkleurig hardhout met een lengte van 18cm. De handgesneden, kegelvormige chillumpijp is over het gehele oppervlakte ingekerfd met prachtige motieven van bladeren plus een afbeelding van Ganesha, een Hindoeïstische god met een olifantenhoofd.

 

Gekerfde afbeelding van god van kennis en wijsheid

Ganesha, de zoon van Shiva en Parvati, wordt gezien als de god van kennis en wijsheid. Bovendien is hij in staat alle hindernissen op je pad weg te nemen en staat hij bekend als beschermheilige van reizigers. Aanhangers van het Hindoeïsme bidden tot deze god voor ze een nieuwe uitdaging aangaan, zoals bijvoorbeeld een nieuwe woning, baan of studie.

 

Kop van een olifant

De geschiedenis vertelt dat zijn vader Shiva het hoofd van zijn zoon Ganesha heeft afgehakt, omdat hij hem niet direct herkende en veronderstelde dat het een indringer was. Toen Shiva erachter kwam dat hij een foute beslissing had genomen, beval hij zijn dienaren om een hoofd te brengen van het eerste levende wezen dat ze zouden tegenkomen en dat bleek een olifant te zijn, Airavata.  

Nieuwe wegen inslaan

Hij bevestigde de olifantenkop op het dode lichaam van zijn zoon en wekte hem weer tot leven. In India wordt Ganesha vereerd als halfgod en staat hij vaak afgebeeld op splitsingen van wegen zodat hij iedere reiziger kan helpen beslissen bij moeilijke keuzes maken en nieuwe wegen betreden.  

Roken van gange

Verder draagt deze houten chillum de naam Gange, dat niet alleen is afgeleid van de heiligste rivier in India, maar tevens een slang woord voor marihuana is. En dat is nou precies waar deze kegelvormige pijp voor is bedoeld. Genieten van wiet met een vleugje heilige kennis onder wakend oog van Ganesha.  

Algemene informatie

  • Lengte: 18cm 
  • Diameter Ø: 3cm
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Hardhout
  • Afbeelding: Ganesha
  • Inclusief chillum filter steen
 

Gerelateerde producten

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Houten Chillum Ganesha Gange
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.