Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Kortingsactie lente 2020

Houten Chillum

geen

Houten Chillum ~ Licht in gewicht en eenvoudig van vormgeving, maar met een voortreffelijk effect. Deze handgemaakte houten chillum heeft een lengte van 19 cm en een gewicht van 36 gram.

 

Lengte: 19cm

Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 4,25
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
  • Leukste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

 

Houten Chillum 19cm ~ Eenvoudig model chillum met grote effecten voor een ultieme high. De conische pijp is vervaardigd uit hardhout en heeft een zwarte kleur. Met een lengte van 19 cm en een diameter van 2,5 cm is dit houten exemplaar een geliefde rookpijp voor een ieder die zijn wiet of hasj op traditionele wijze wilt nuttigen.

 

Respect aan Lord Shiva

Net als de heilige mannen uit India en Nepal, de zogeheten sadhoes, kun je voor het roken je dank en respect aan Lord Shiva tonen en deze chillum van hout met je vrienden delen. Vergeet geen "Bom Shiva" of "Boom Shankar" uit te spreken voor je de heilige chilam aansteekt. Een stevige high krijg je er als dank voor terug.

 

De wijze van roken

Dit heeft vooral te maken met de wijze waarop dit type rookpijp wordt gerookt. Zoals een gewoon exemplaar in horizontale stand wordt genuttigd, zo wordt dit type juist vertikaal gehouden tijdens het roken. Ook het vasthouden wordt op speciale en traditionele wijze uitgevoerd waarbij de chillum tussen de vingers of tussen de duim en de palm van je hand geklemd wordt.

 

Sifa doek voor filtering en koeling

Terwijl je de chillum vastklemd in de ene hand, vouw je de andere hand er als een kom omheen, zodat een rookkamer onstaat. Je kunt nu door een opening van de zelfgevormde rookkamer de rook aanzuigen die hierna direct in de keel terecht komt. Dit zorgt ervoor dat deze manier van roken zeer goed aanslaat. Voor filtering en koeling kun je eventueel een natgemaakte doek om de chillum wikkelen, een zogeheten safi.

 

Extra gegevens

  • Lengte: 19cm
  • Diameter Ø: 2,5cm 
  • Gewicht: 36 gr.
  • Materiaal: Hardhout
  • Kleur: Zwart
  • Design: Effen

 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Houten Chillum
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.