In de hele maand juli 20% korting op het gehele assortiment!

Hennep Thee met Zwarte Bessen

geen

Hennep Thee met Zwarte Bessen ~ Biologisch geteelde, heilzame hennepthee van Hanf Natur. Deze thee is gemaakt van gedroogde bladeren van de hennepplant, van gedroogde moerbeibladeren en van zwarte bessen.

 

Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 4,95 € 3,96
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
  • Grootste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Specificaties van Hennep Thee met Zwarte Bessen

Merknaam product
Hanf Natur

Beschrijving

 

Hennep Thee met Zwarte Bessen ~ Biologisch geteelde, heilzame hennepthee van Hanf Natur. Deze thee is gemaakt van gedroogde hennep bladeren, van gedroogde moerbeibladeren en van zwarte bessen.

 

Vastgesteld is dat de bladeren van de moerbei een medicinale werking kunnen bieden bij bij koorts, keelpijn, hoofdpijn of hoest. Ook kunnen moebeibladeren helpen het gewicht op peil te houden. Moerbeibladeren helpen namelijk de opname van suikers en koolhydraten te verminderen en het bloedsuikergehalte in evenwicht te houden.

 

Tevens hebben moerbeibladeren een gunstig effect op de spijsvertering en zijn ze urine- en vochtafdrijvend. Moerbeibladeren bevatten, net als hennep, een aantal belangrijke vitaminen en mineralen, waaronder vitamine B1, B6 en C en van de mineralen onder andere fosfor en kalium.

 

Zwarte bessen

Ook de toevoeging van zwarte bessen zogt voor een geneeskrachtig effect in de thee. Zwarte bessen behoren net als hennep en gojibessen tot het superfood van de moderne tijd. Zwarte bessen zitten boordebol antioxidanten en volgens recent onderzoek zouden zwarte bessen zelfs op de eerste plaats komen als het gaat om antioxidantwerking.

 

In zwarte bessen zitten, net als in hennep, veel waardevolle vitaminen en mineralen. Zwate bessen bevatten de vitaminen B1, B2, B5, B6 C en E en de mineralen calcium, magnesium, kalium, fosfor en ijzer. Bovendien bevat het onder andere myrtilline dat het bloedsuikerniveau stabiliseert waardoor er minder insuline nodig is. Diabetespatiënten kunnen dus baat bij het gebruik van zwarte bessen.   In de 18e eeuw heeft de zwarte bes zijn medicinale waarde al bewezen. In het klooster van Dijon werd er door een abt gezegd dat zwarte bessen garant staan voor een eeuwige jeugd. De zwarte bes werkt heilzaam bij de ouderdomsziekte reuma en kan de aanwezige reumaklachten verminderen. Ook zou de zwarte bes een verlichting kunnen zijn voor mensen die aan astma leiden.  

Ingredienten

  • Gedroogde hennepblaadjes
  • Zwarte bessen
  • Gedroogde moerbeiblaadjes

Alle ingrediënten van de hennep thee met zwarte bessen zijn afkomstig van een gecontroleerde biologisce teelt!

 

Bereiding: Schep één theelepel van de hennep thee in een kopje en voeg heet water toe. 8 minuten laten trekken. Naar smaak aanzoeten. (Koel en droog bewaren in een geurvrije ruimte).

 

Inhoud: 40g

 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hennep Thee met Zwarte Bessen
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.