In de hele maand juli 20% korting op het gehele assortiment!

Hennep

1 product

12 24 36

1 product

12 24 36

Hennep, de meest veelzijdige plant op aarde!

Hennep is de meest veelzijdige maar tevens ook meest ondergewaardeerde plant op onze aarde. De hennepplant groeit veel sneller dan bomen, het is vele malen milieuvriendelijker dan katoen en het is zeer duurzaam. Van hennep kan van alles worden gemaakt, zoals kleding, touw, papier, plastic en zelfs brandstof. Als er iets is dat onze aarde kan redden, dan moet dat wel hennep zijn!

Hennepteelt vriendelijk voor milieu

Hennep is een makkelijke plant die onder bijna alle omstandigheden verbouwd kan worden. In tegenstelling tot bijvoorbeeld katoen, is hennep niet belastend voor het milieu en heeft het geen schadelijke bestrijdingsmiddelen bij de teelt nodig waardoor hennepproducten kunnen bijdragen aan een gezonde leefomgeving.

Hennep producten gezond voor mens en dier

Ook voor mens en dier kan hennep van hoge waarde zijn. Zo kunnen verzorgingsproducten op basis van hennepolie een weldaad voor ons lichaam betekenen waardoor huid, haar en nagels gaan glanzen en stralen. Om een optimale schoonheid en gezondheid van binnenuit te creren is voedsel dat bereid is uit hennep de meest ideale oplossing.

Headshop Apollyon steunt de hennepplant

Headshop Apollyon steunt de bijzondere, veelzijdige en vooral waardevolle hennepplant waardoor je in ons assortiment een uitgebreid assortiment hennep producten kunt kopen. Met de aankoop van een hennep product help je mee de hennepplantages en de hennepproductie te vergroten, waardoor de teelt van het milieuvervuilende katoen beperkt kan blijven en waardoor er geen bomen gekapt hoeven te worden!

Veelzijdig Hennep

Natuurlijke behandeling, een perfecte gezondheid en een gezond milieu, dat zijn de hoofdlijnen waar deze categorie over gaat. Natuurlijke behandelingmet hennep biedt steeds meer inzichten en mogelijkheden en dat zonder bijwerkingen of stoned te zijn. Hennep biedt ons bovendien een heel scala aan producten en vooral de hennepzaden en de olie hiervan zijn een ware weldaad voor ons lichaam.

Wel of niet stoned

Er wordt onderscheid gemaakt tussen marihuana en hennep. Hennep wordt gebruikt voor de industrie en bevat minder dan 0,3% THC, de stof die je stoned maakt. Van hennep producten word je dus niet stoned of high. Marihuana echter (ook wel wiet genoemd), kan hoge concentraties THC bevatten en zeker de olie hiervan gemaakt, BHO (Butane Honey Oil of Butane Hash Oil), kan op percentages van wel 90%THC of meer uitkomen.

Veel patienten willen wel van het gezondheidsbevorderende effect van wiet kunnen genieten, maar willen niet graag stoned zijn. Hennepzaadolie+, biedt hierin uitkomst. Doordat de olie, die geperst wordt uit de zaden, maar hele lage concentraties THC bevat, is de kans op stoned of high worden nihil, maar blijft het wel de nuttige kracht behouden.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.