Gripzak Medische Eerste Hulp 40x60

geen

Gripzak Medische Eerste Hulp 40x60 ~ Gripzakjes in het formaat 40x60mm. Met deze transparante gripzakjes, met als opdruk het Rode Kruis symbool met de tekst "First Aid" eronder, weet iedereen tenminste dat je je wiet niet alleen recreationeel gebruikt, maar ook voor de medische werking die wiet bezit.

 

- Formaat: 40x60mm

- Aantal:100 gripzakjes

Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 2,95
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
  • Grootste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

Gripzak Medische Eerste Hulp 40x60 ~ Gripzakjes in het formaat 40x60mm met als opdruk het Rode Kruis symbool met de tekst "First Aid" eronder. 

 

Met deze transparante gripzakjes weet iedereen tenminste dat je je wiet niet alleen recreationeel gebruikt, maar ook voor de medische werking die wiet bezit.

 

En dat is heel makkelijk te zeggen, want marihuana kan voor vele ziekten en kwalen met positief resultaat worden toegepast. Er is tenslotte niet voor niets het spreekwoord: A joint a day keeps the doctor away! Of de Nederlandse versie: " Een joint in de morgen is een dag zonder zorgen!"

 

Met deze gripzakjes maak je een statement! Wiet is geen drugs, wiet is een heilzame plant die heel belangrijk voor onze toekomst gaat worden.

 

- Formaat: 40x60mm - Opdruk: 'First Aid' design - Standaard sterkte: 50µ. 

- Aantal:100 gripzakjes

 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gripzak Medische Eerste Hulp 40x60
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.