In de hele maand juli 20% korting op het gehele assortiment!

Fruit Spirit

geen

Fruit Spirit (Royal Queen Seeds) Feminized ~ De gefeminiseerde Fruit Spirit is ver uit de meest zoete skunk marijuhana variteit die er bestaat.  Bij elke hijs van je joint of bong zullen je smaak papillen enorm geprikkeld worden door de fruitige zoete smaak.

 

Opbrengst 50-60 gram
Hoogte van de plant 50-60 cm
Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 30,00 € 24,00
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Voor 16:00 besteld, vandaag nog verstuurd!
  • Grootste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

 

Fruit Spirit (Royal Queen Seeds) Feminized ~ De gefeminiseerde Fruit Spirit is ver uit de meest zoete skunk marijuhana variteit die er bestaat.  Bij elke hijs van je joint of bong zullen je smaak papillen enorm geprikkeld worden door de fruitige zoete smaak. Dus voor de liefhebber die opzoek is naar een nieuwe smaak ervaring tijdens het roken is de Fruit Spirit ver uit meest intense smaak ervaring die nooit gaat vervelen. 

  Hoewel de meeste Sativa dominate cannabis planten wat groter worden zal de Fruit Spirit ondanks zijn Sativa dominate genetica indoors gemiddeld niet hoger worden dan 1 meter.    Bij een outdoor kweek kan de gefeminiseerde Fruit Spirit door groeien tot wel 2 meter hoog. Hiervoor heeft ze wel een zonnig klimaat nodig zoals dat van Italie en Griekenland.  Ook in de erg topische gebieden van Jamaica en Brazilie zal de Fruit Spirit zich goed kunnen ontwikkelen tot een mooie gezonde marijuana plant.  Omdat de Fruit Spirit veel zon en warmte nodig heeft raden we het af om haar in de koudere klimaten zoals dat van Engeland en Nederland outdoor te kweken.    De opbrengst bij een indoor kweek zal gemiddeld 50-60 gram per plant zijn wat ongeveer 500 gram per vierkante meter is onder een 600W lamp. Tijdens de bloeifase zal ze niet veel zij takken aanmaken waardoor er een hele grote gladde dichtgegroeide hoofdtop onstaan.   De gefeminiseerde Fruit Spirit is voor een Sativa dominate marijhana plant een cannabis plant die snel afbloeit. Al na een bloeiperiode van 8 weken is de Fruit spirit klaar om geoogst te worden.  Hierna komt wel wat extra zorg kijken om de intense zoete smaak volledige tot zijn recht te laten komen. We adviseren om de plant pas te knippen waarneer deze volledige gedroogd is, aangezien dit er voor zorgt dat de speciale fruit spirit smaak enorm versterkt.    Samen met de gefeminiseerde Blue Mistic is de gefeminiseerde Fruit Spirit de perfecte cannabis soort om te roken als je van een lekkere zoete smaak houd. in tegenstelling van de Blue Mistic geeft de Fruit Spirit geen stoned maar een lekkere high effect.  Hierdoor is de Fruit Spirit een geweldige keuze om een zeer gezellige avond te beleven met je vrienden.   - Opbrengst 50-60 gram - Oogstmaand Begin Oktober - Hoogte van de plant 50-60 cm - Genetische achtergrond Blueberry x White Widow - Effect High (zoete smaak) - Cannabinoid gehalte Extreem-hoog - Bloeitijd 8 weken - Type Sativa: 60% Indica: 40%  

Verzendrestricties

Zorg er altijd voor dat het bestelde product legaal is in het land waar je woont of verblijft. We kunnen dit product helaas niet verzenden naar Australië, Brazilië, Bulgarije, Finland, Noorwegen, Portugal, Roemenië, Verenigde Staten en Zwitserland.

 

 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fruit Spirit
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.