Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

E-Liquid Wiet Brownies

geen

E-Liquid Wiet Brownies Bob's Juice ~ De volle smaak van wietbrownies, in de volksmond ook wel bekend als Brownie Mary, is nu terug te vinden in deze e-liquid van Bob's Juice. Naast de marihuana smaak zul je de volle smaak van romige chocolade ervaren.

 

 

Beschikbaarheid
Niet op voorraad
 € 6,95

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Neem contact op voor meer informatie over de voorraad status of kijk voor gerelateerde producten.

  • Let op: drukte bij PostNL door de Coronacrisis zorgt soms voor wat langere levertijden!
  • Leukste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

 

E-Liquid / E-Vloeistof Wiet Brownies Bob's Juice ~ Heb je last van een vreetkick en zou je er alles voor over hebben om te kunnen smullen van overheerlijke, zelfgemaakte wiet brownies? Heb je dan ook last van het zo bekende blowers opstartprobleem om er aan te gaan beginnen.

 

De keuken in of het smakelijke idee laten varen?

Het kost natuurlijk ook wel even wat moeite en na het roken van een joint heb je daar nou net niet altijd even veel zin in. Heel herkenbaar ja. Je hebt in zo'n situatie dus twee opties, of je hijst jezelf uit je relaxe stoel en duikt de keuken in, of je laat het smakelijke idee varen.

 

Een derde optie!

Headshop Apollyon heeft nu ook een derde optie voor je mogelijk gemaakt. Met de naar wiet brownies smakende e-liquid van Bob's Juice kun je heel eenvoudig en op ieder gewenst moment genieten van een smakelijk "genotshapje". De e-juice bevat geen actieve ingrediënten, maar na het proeven van de verrukkelijke smaak ben je het ontbreken van de THC allang vergeten.

 

Ontwennen aan nicotine

Doordat je de e-vloeistof met verschillende concentaties aan nicotine kunt kopen, kan deze handige juice ook uitkomst bieden bij degenen die willen stoppen met roken of met blowen. Iedere keer een niveautje lager en binnen de korste keren is je lichaam geheel ontwent aan de verslavende nicotine die aanwezig is in sigaretten of in een joint vermengd met tabak. Stoppen met roken was nooit eerder zo lekker! 

 

Volle chocolade smaak

Naast de smaak van wiet geeft deze Wiet Brownies Bob's Juice ook een volle, romige smaak van chocolade vrij, met een vleugje tabak als herkenningspunt van het oude, vertrouwde roken.

 

Nicotine gehalte

  •  0.6%
  •  1.2%
  •  1.8%
  •  2.4%

Inhoud flesje

  • 10ml

 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:E-Liquid Wiet Brownies
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.