Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Da Vinci Hand Held Vaporizer Zwart

geen

 

Da Vinci Hand Held Vaporizer Zwart ~ Unieke pocket vaporizer die helemaal in te stellen is op de temperatuur die voor jouw te verdampen product nodig is. Deze vaporizer is dan ook ideaal voor aroma-therapie, en te gebruiken voor een heel breed scala aan te verdampen waren. 

 

- Kleur: zwart
- Da Vinci: Vape Intelligently
- Functioneel ontwerp
- Past in je zak
- Interne oplaadbare Lithium-Ion batterij

 

Beschikbaarheid
Niet op voorraad
 € 195,95

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Neem contact op voor meer informatie over de voorraad status of kijk voor gerelateerde producten.

  • Let op: drukte bij PostNL door de Coronacrisis zorgt soms voor wat langere levertijden!
  • Leukste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

 

Da Vinci Hand Held Vaporizer Zwart ~ Verbranding verwoest onmiddellijk 30%-40% van hetgeen dat je rookt. Daarom dat steeds meer mensen opteren voor een vaporizer. Vaporizen maakt gebruik van dezelfde temperaturen als verbranding, zonder, tja... verbranding. Hierdoor adem je meer van het pure product in, en krijg je ook geen ongewenste koolstoffen of andere verbrandings-bijproducten binnen. Zeker bij aromatherapie kan dit enorm belangrijk zijn.

  Pocket vaporizer   Da Vinci heeft een unieke pocket vaporizer op de markt gebracht, die helemaal in te stellen is op de temperatuur die voor jouw te verdampen product nodig is. Deze vaporizer is dan ook ideaal voor aroma-therapie, en te gebruiken voor een heel breed scala aan te verdampen waren. Omdat de ideale temperatuur heel product- en voorkeur-specifiek kan zijn, kun je die tot op de graad nauwkeurig instellen op de Da Vinci pocket vaporizer.    Voordelen van de Da Vinci Vaporizer   De Da Vinci Vaporizer heeft verschillende voordelen op de meeste gangbare vaporizer modellen die op de markt verkrijgbaar zijn. Zoals:   - Functioneel ontwerp - Past in je zak - Digitale precizie controle over de vaporizer temperatuur (kan vaporizen tot 430 graden Farenheit = ongeveer 220 graden Celcius) - Gemaakt van onderdelen die speciaal ontworpen zijn om hoge temperaturen te verdragen - Interne oplaadbare Lithium-Ion batterij - Aparte Da Vinci Oil Can waarin je je te verdampen product kunt plaatsen - Bevat een opbergruimte - Inclusief 2 robuuste Flexi-Straw vaporizer adembuisjes die je eenvoudig kunt verwisselen - Kleur: zwart - Da Vinci: Vape Intelligently   De Da Vinci pocket vaporizer is speciaal ontwikkeld voor gebruik met een breed scala aan producten. Dit omdat in de USA, waar de Da Vinci vaporizer ontwikkeld is, aromatherapie enorm populair is. Van salie tot ginseng, van tabak tot gember, er zijn vele medicinale toepassingen waar een vaporizer ideaal voor is. En per product kan het enorm verschillen wat voor verdamp temperatuur je moet gebruiken. Daarom is de Da Vinci vaporizer ook speciaal ontwikkeld om vrijwel elke gewenste temperatuur te kunnen leveren. Zo verdamp je nooit te warm of te koud. Vape Intelligently is dan ook de slogan van de Da Vinci vaporizer!  

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Da Vinci Hand Held Vaporizer Zwart
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.