Wat koop je allemaal bij een smartshop

Een smartshop is niet alleen gevuld met vreemd gevormde bongs, waterpijpen en vreemd geurende kruiden. Het kan soms wat overweldigend zijn om je in een smartshop te bevinden. Zoveel kleuren, geuren en details om op te letten. Maar wat verkopen ze eigenlijk allemaal in een smartshop? En wat ligt er verborgen op de planken wat je in eerste instantie niet gelijk ziet? Lees het in dit artikel; wat koop je allemaal bij een smartshop?

Psychedelica

Een smartshop staat, naast alle rookbenodigdheden ook erom bekend verschillende psychedelica te verkopen. Psychedelica zijn psychotropen die een hallucinerende werking hebben. Psychedelica worden ook wel tripmiddelen genoemd. Je gedrag en perspectief kunnen veranderen na het innemen van het psychedelische middel. In Nederland staan veel psychedelica op de opiumlijst. Hieronder vallen LSD, DMT, ayahuasca en paddo’s. Maar, er zijn ook tripmiddelen die nog wel verkocht mogen worden in de smartshop.

Magic truffels

Een voorbeeld van wat koop je allemaal bij een smartshop, zijn magic truffels. Magic truffels lijken erg op paddo’s. Maar, magic truffels worden niet als harddrugs beschouwd, en mogen dus openlijk verkocht worden. In zowel magic truffels als in paddo’s zit de psychoactieve werkzame stof psilocybine. Deze stof is verboden als het in paddenstoelen voorkomt. Omdat truffels technisch gezien geen paddenstoelen zijn maar schimmels, mag je legaal trippen op magic truffels. Je hebt een tal aan verschillende magic truffels in de smartshop. Sommige roepen een meer visuele trip op, anderen een interne trip. Zorg dat je altijd weet hoe sterk de magic truffels zijn die je koopt.

Mescaline in cactussen

In Nederland is het verhandelen, verkopen of produceren van mescaline illegaal. Maar, magische cactussen bezitten die mescaline produceren, is echter helemaal legaal. Je kunt bij de smartshop een San Pedro, Peyote of Peruvian Torch cactus kopen. De mescaline extraheren zul je dus wel zelf moeten doen.

Milde psychoactieve kruiden en zaden

Ook kun je in de smartshop kiezen uit veel milde psychoactieve kruiden en zaden. Hieronder vallen bijvoorbeeld salie, passiebloem, alsem, salvia bladeren, droomkruid en kalmoes. Al deze kruiden hebben een therapeutische en licht trippy werking op lichaam en brein. Ook kunnen veel van dit soort kruiden helpen als je wilt afvallen of als je meer energie nodig hebt. Je kunt kruiden los kopen bij de smartshop of in capsules. Wat koop je nog meer allemaal bij een smartshop?

 

Kratom

Bij een smartshop kan je ook verschillende soorten kratom vinden. Kratom is een entheogene plant die voorkomt in de regenwouden. Het gebruiken van de plant kan leiden tot een euforisch, ontspannen gevoel. De plant werd vroeger veel gebruikt door mensen die zwaar en intensief werk verrichten, om zo optimaal te kunnen werken. Je kan de plant verwerken in een kopje thee, maar het is ook mogelijk om op de bladeren te kauwen. De effecten van deze plant houden enkele uren aan.

Afrodisiaca

Kruiden kunnen ook helpen om jouw libido of die van jouw partner te verhogen. Het kan zijn dat je seksleven niet meer is wat het geweest is met je partner. Dit is helemaal niet vreemd. Sterker nog, door ouderdom of fysieke problemen overkomt dit de meeste mensen. De naam afrodisiaca stamt af van de Griekse godin van de liefde, Afrodite. Door het consumeren van afrodisiaca optimaliseer je jouw seksleven met je partner. Dit komt gedeeltelijk doordat je doorbloeding in je genitaliën wordt gestimuleerd. Afrodisiaca zijn natuurlijk, en bieden een alternatief voor iedereen die niet naar de farmaceutische medicatie wil grijpen.

Growkits voor magic truffels

Natuurlijk kun je ook zelf van alles kweken. Tegenwoordig kun je met een klein beetje tijd en energie makkelijk zelf magic truffels kweken. Je kunt hiervoor speciaal bestemde growkits bij de smartshop kopen. Als je helemaal zelf magic truffels wilt kweken, ben je hier maanden mee bezig. Je kunt ook je eigen paddo’s kweken. Dit is een leuk project voor op de lange termijn. Als je iets minder geduld hebt, kun je ook growkits kopen waar je jouw magic truffels al na een paar dagen kunt oogsten. En, het is ook nog eens heel makkelijk. Open de deksel van de kit. Er zal nu zuurstof bij de aarde komen, waardoor de magic truffels gaan groeien. Dek de kit af met een theedoek, en geniet van je eigen magic truffels na ongeveer drie dagen.

Happy caps: legale XTC

Ooit van happy caps gehoord? Het wordt door sommigen beschreven als een legale (en natuurlijke) vorm van XTC. Happy caps zijn er in allerlei verschillende soorten. Sommige happy caps geven je euforie, anderen energie, en nog eens anderen werken als een alternatief voor lustopwekkende middelen. Je kunt happy caps gebruiken tijdens een feestje, als hulpmiddel tijdens het studeren of in de slaapkamer. Je kunt happy caps gemakkelijk kopen in de smartshop, zowel online als in de winkel.

Healthshop: voedingssupplementen

Soms kan je lichaam wel een opfrisser gebruiken; bijvoorbeeld na een lange week hard werken of na een weekend vol feestjes. Je kunt bij de smartshop producten kopen die je lichaam detoxen. Dit zijn bijvoorbeeld producten die op voedingssupplementen lijken zoals tryptofaan en 5-HTP. Tryptofaan is een essentieel aminozuur die van nature in je lichaam voorkomt. Maar, je lichaam kan het zelf niet aanmaken. Als tryptofaan in je lichaam wordt opgenomen, wordt het omgezet in 5-HTP. Beide stoffen hebben een positieve invloed op je slaappatroon en dragen naar zeggen bij aan gewichtsverlies.

Shop alle smartshop producten die je nodig hebt bij Apollyon

Zoals je gelezen hebt, zijn er verschillende producten te krijgen wat precies aansluit bij jouw behoeftes. Of je nu op zoek bent naar magic truffels, growkits, cactussen of wat energie: in onze online smartshop heb je ruime keuze. Kom je ergens niet uit? Neem dan gerust contact met ons op om je vraag te stellen. Dit kan telefonisch op 010 486 66 05, maar je bent ook altijd welkom in onze winkel aan de Dortschestraatweg 434a in Rotterdam.