(Auto) Sweet Tooth 5x

geen

Barney's Sweet Tooth (Auto) 5x ~ Sweet Tooth Auto is een autoflowering hybride kruising van de legendarische Sweet Tooth en een Ruderalis / Indica. Sweet Tooth Auto groeit compact en blijft klein (ongeveer 50cm) met onmiddellijke bloeiende en overvloedige bud produktie en met een opbrengst tot 200 gram per plant. De stabiele genetica zorgt ervoor dat Sweet Tooth Auto bestand is tegen ziekten en plagen.

 
- Aantal zaden: 5 wietzaden
- Opbrengst: Hoog
- Hoogte van de plant: 50-60cm
Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 34,50
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
  • Grootste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

Barney's Sweet Tooth (Auto) 5x ~ Sweet Tooth Auto is een autoflowering hybride kruising van de legendarische Sweet Tooth en een Ruderalis / Indica. Sweet Tooth Auto groeit compact en blijft klein (ongeveer 50cm) met onmiddellijke bloeiende en overvloedige bud produktie en met een opbrengst tot 200 gram per plant. Het is een volle plant die heel weinig nodig heeft om te goeien en die garant staat voor een grote oogst van hoge kwaliteit.

De stabiele genetica zorgt ervoor dat Sweet Tooth Auto bestand is tegen ziekten en plagen. De smaak en geur van deze harsachtige variëteit zijn aards, charmant en zeer aangenaam. De intense "body-high" is zeer aangenaam. Sweet Tooth Auto is een must voor elke Indica liefhebber. 

- Type: Indica 

- Opbrengst: Hoog

- Hoogte: 50-60cm 

- Bloei: 60-65 dagen 

- Oogst: Auto-Flowering 

- THC: 16% 

- Genetica: Ruderalis X Sweet Tooth

Verzendrestricties

Zorg er altijd voor dat het bestelde product legaal is in het land waar je woont of verblijft. We kunnen dit product helaas niet verzenden naar Australië, Brazilië, Bulgarije, Finland, Noorwegen, Portugal, Roemenië, Verenigde Staten en Zwitserland.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:(Auto) Sweet Tooth 5x
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.