24K Shine Gouden Vloei

geen

24K Shine Gouden Vloei ~ Vloei van het merk Shine, vervaardigd van 24 karaats goud waarmee je een stijlvolle gouden joint of sigaret kunt rollen. Als dat geen roken in stijl is!

 

De vloei met echt goud er in, is makkelijk te rollen en brandt langzaam en gelijkmatig. Lage verzendkosten!

 

 

Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 22,95
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Voor 16:00 besteld, vandaag nog verstuurd!
  • Grootste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

 

24K Shine Gouden Vloei ~ Vloei dat vervaardigd is van echt 24 karaats goud om te kunnen roken in absolute stijl! Het mooie is dat deze luxe manier van roken nu voor iedereen beschikbaar is. 

 

Doordat je de elegante vloeitjes per los velletje kunt kopen, heeft iedereen de kans om de blits te maken op een geweldige feest, na het voortreffelijke kerstdiner of gewoon op een gezellige verjaardag! Met een gouden joint sta je altijd in het middelpunt van de aandacht en iedereen zal zich nieuwsgierig afvragen of die joint nou werkelijk van echt goud is.

 

Trots en nonchalant lachend kun je dan bevestigen dat dat inderdaad het geval is, daarbij wijzend op het echte goud dat in de as van de joint is achtergebleven. Dat is ook gelijk het antwoord op de vele verwonderlijke en afkeurende blikken van mensen die beweren dat goud roken ongezond is.

 

Er is niet al te veel onderzoek nog naar verricht, maar een studie met muizen toonde geen gevaar bij inhalering. Tegenwoordig worden gouden nanodeeltjes steeds vaker in voedingsartikelen en verpakkingen toegepast. Daarbij komt dat je niet echt heel vaak van de gelegenheid gebruik zult maken om een echt gouden joint te roken. Meestal is dat iets dat bewaard blijft voor speciale momenten.

 

Een kleine waarschuwing!

Wees niet verbaasd als menige roker om een hijsje komt vragen en daarbij moet je ook niet raar staan te kijken als ze na het gouden trekje gelijk ook even vragen of ze een ritje in je Lamborghini Veneno mogen maken. Tja, neem het ze niet kwalijk dat ze denken dat je stinkend rijk bent, je rookt immers wel een echt gouden joint!

 

Inclusief slimme Roll Filter

Het losse vloeitje wordt geleverd in een elegante verpakking. Inclusief 1 slimme Roll Filter.

 

Eigenschappen 24K Shine Gouden Vloei

  • Aantal: 2 blaadje (2 los vloeitje)
  • Formaat: 1 1/4
  • Vloei met echt goud er in
  • Makkelijk te rollen
  • Langzaam brandende vloei
  • Gelijkmatig brandende vloei
  • Inclusief 1 smart Roll Filter

 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:24K Shine Gouden Vloei
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.