Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Cactus San Pedro Cutting

Rating:
100% of 100
  • De Sint Pieter of San Pedro cactus, ook wel "de sleutel tot de hemel" genaamd
  • Formaat van de cactus van bovenkant aarde tot punt van de cactus: 25 tot 30 cm
  • Dit genoeg voor een gemiddelde dosis
  • Prepareren en uitkoken, of blenderen, of drogen en vermalen tot poeder
  • De effecten van mescaline zijn volgens velen vergelijkbaar met die van LSD en psilocybine 
  • Gebruik hallucinerende middelen altijd onder veilige omstandigheden
Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 30,00
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Voor 16:00 besteld, vandaag nog verstuurd!
  • Leukste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro, 100 euro buiten Nederland

Beschrijving

Cactus San Pedro Cutting 25-35cm

De cactus San Pedro (Echinopsis pachanoi ) komt oorspronkelijk uit Peru en Ecuador. Het is een grote cactussoort, die wel 3 tot 6 meter hoog kan worden in het wild en groeit in berggebieden van 1800 tot 2800 meter hoogte. Deze stukken San Pedro Pachanoi zijn echter 25 t/m 30 cm groot.  

San Pedro cactussen worden in hun verspreidingsgebied gebruik door Indianenstammen in traditionele ceremonies. San Pedro is Spaans voor Sint Pieter, één van de apostelen. De cactus beschouwt men als het ware als de "sleutel naar de hemel".

Extractie van mescaline uit cactus San Pedro 

Een stuk cactus van 25 tot 30 cm bevat genoeg plantmateriaal om er ongeveer 300-400 ml groen vloeibaar extract uit te krijgen. Begin eerst met het wegsnijden van het mescalinerijke deel. Dat gaat op de volgende manier:

  • verwijder het doorzichtige, wasachtige vel dat om het groene deel van de cactus heen zit
  • schil vervolgens de groene laag weg, tot je bij het lichtgroene tot witte interne deel komt
  • vrijwel alle mescaline zit in de groene pulplaag, die laag heb je dus nodig. Je kunt ook de cactus in stukjes snijden en alles gebruiken, dat kan geen kwaad
  • verzamel de groene schillen of groene pulp en kook ze over heel laag vuur in ongeveer 3 liter water uit, gedurende 3 tot 4 uren
  • Na die tijd heb je ongeveer 300 tot 400 ml dik groen vocht over. Hoe meer je het inkookt, hoe minder je hoeft te drinken
  • Het groene vocht zeven en enkele uren laten afkoelen
  • Je bent nu gereed voor je eigen San Pedro ceremonie
  • Sommige mensen stoppen meteen de groene schillen in de blender en malen het tot pulp, of drogen ze en vermalen ze vervolgens tot poeder. Deze methoden werken ook, maar kunnen sneller leiden tot misselijkheid dan bij inkoken.

Veilig gebruik. hallucinerende middelen neem je altijd in onder veilige omstandigheden. Dus niet op straat, in het verkeer, of in openbare parken en dergelijke. Het is vooral belangrijk mensen om je heen te hebben die je kunt vertrouwen en die op je letten, als je voor het eerst een cactus, paddo of truffel gaat gebruiken. 

Verzendrestricties

De cactus San Pedro is legaal in Nederland. Als je van buiten Nederland bestelt, ben je zelf verantwoordelijk na te gaan of het gebruik en het bezit van deze cactus legaal zijn in het land waarin je woont.  

Zorg er daarom altijd voor dat het bestelde product legaal is in het land waar je woont of verblijft. We kunnen dit product helaas niet verzenden naar Australië, Brazilië, Canada, Estland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Israël, Japan, Mexico, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Portugal, Rusland, Turkije, Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Zwitserland.

Specificaties

Werkzame stoffen
Mescaline
Veelgenoemde effecten
Vergelijkbaar met LSD
Geschikt voor
Beginners en ervaren gebruikers

Gerelateerde producten

Reviews 1

Klantenreviews

1 product

Toon per pagina
  1. cactus san pedro cutting
    Kwaliteit
    100%
    Ik hoop dat deze een zeer zwaar effect heeft want ben dat trippen gewoon wil iets zwaarder dan lsd want voel er te weinig van

    Gereviewd door

    Gepost op

1 product

Toon per pagina
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cactus San Pedro Cutting
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.